بسیج دانشکده فنی

طبقه بندی موضوعی

۴ مطلب در فروردين ۱۳۹۳ ثبت شده است

۲۸
فروردين
۹۳
برای نمایش مطلب باید رمز عبور را وارد کنید
  • ۲۸ فروردين ۹۳ ، ۱۹:۳۶
  • موذن جامعه
۲۵
فروردين
۹۳

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، صاحب‌کار سرپرست امور شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست "نقطه کور" که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و با موضوع سیاست خارجی دولت یازدهم در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: توسعه فناوری در کشورهای دارای فناوری به شکل‌های مختلف رخ می دهد به شکلی که کشورها برای توسعه فناوری و بخصوص فناوری اقتصادی باید این صنعت را به گونه‌ای شکل دهند که محرک فناوری باشد.

وی حوزه صنعت نفت و دفاعی را از جمله پست‌هایی دانست که می‌تواند مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد و گفت: در صنعت نفت و همچنین توانمندی‌های دفاعی که توان موشکی کشورهاست، در کشور ما به مدد حضور افرادی چون شهید تهرانی مقدم ایجاد شد، جای کار فراوانی برای فناوران این بخش وجود دارد.

صاحبکار گفت:حوزه صنعتی به عنوان یک نیاز و پروژه بزرگ در سطح کشورمان مطرح شده است.

وی با اشاره به سخنان رهبری درباره فناوری هسته‌ای گفت: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند، مهمترین دستاورد فعالیت های هسته ای ایجاد غرور ملی است و اینکه یک ایرانی به این نتیجه می رسد که می تواند اقداماتی از این دست را طراحی کند. اقداماتی که امثال شهید تهرانی مقدم در آن بسیار زحمت کشیدند و متحمل سختی ها شدند.

سرپرست امور شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در حوزه مدیریت فناوری کشورهای خارجی به ما چیزی نمی‌دهند، گفت: این که عنوان می‌شود ما تعامل کنیم تا آنها از فناوری مورد نیاز را به ما یاد دهند، مسئله درستی نیست. زیرا آنها هرگز فناوری را که خود به دست آورده‌اند به صورت علمی و دانشی به ما یا سایر کشورها منتقل نمی‌کنند و باید در داخل به صورت درون‌زا به آن دست یافته باشیم.

وی افزود: چیزی که یک طرف خارجی در تعامل با ما به ما منتقل می‌کند، فناوری بدون علم است که البته این به این معنا نیست که ما باید از تعامل با غرب ترس داشته باشیم، ولی باید بدانیم آنها در تعامل‌شان علمی را به ما نخواهند آموخت و ما باید براین مبنا عمل کنیم.

صاحبکار با اشاره به اینکه زیرساخت‌های کشور قابل دفاع است، گفت: ممکن است فشارهای موجود تا ده سال آینده نیز وجود داشته باشد و یا حتی براساس سناریوها افزایش یابد، لذا ما باید کشورمان را برای شرایط سخت‌تر از این آماده کنیم.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری گفت: این سیاست‌ها مانند مدلی است که در برابر زلزله‌هایی با ریشتر بالا مقاومت می‌کند و ما حتی اگر دارای بهترین روابط با کشورهای دیگر باشیم، باید برای این فشارها و تکان‌ها خودمان را آماده کنیم که در این بین دانش بنیان بودن و توجه به شرکت‌های موجود در این بخش یکی از راهکارهای رسیدن به اقتصاد مقاومتی است.

  • موذن جامعه
۲۵
فروردين
۹۳

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، ناصر نوبری سفیر سابق ایران در شوروی در نشست "نقطه کور" که با موضوع بررسی سیاست خارجی دولت به همت بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه تهران در این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: بنده از منظر هیچ جناح و گروه سیاسی خاص با شما صحبت نمی‌کنم و عضو هیچ جناح و گروهی نیستم، سوابق سیاسی من بیشتر با آقای هاشمی، مهندس موسوی و آقای خاتمی بوده است و ارتباطی با دولت آقای احمدی‌نژاد نداشته و سخنانم تنها از منظر یک کارشناس است.

وی گفت: در زمان آقای موسوی سفیر ایران در شوروی بودم. در دوران آقای هاشمی سخنگویی وزارت‌خارجه را ایجاد کردم و در زمان آقای خاتمی مشاور استراتژیک وزارت‌خارجه و مرکز راهبردی در وزارت‌خارجه را ایجاد کردم و در زمان آقای احمدی‌نژاد کارشناس صرف وزارت‌خارجه بودم.

سفیر سابق ایران در شوروی افزود: در کشور ما مد شده است که کاری را که جناح اصولگرا انجام می‌دهد جناح اصلاح‌طلب از آن ایراد می‌گیرد و یا بالعکس، اما سخنان من جناحی نیست و کارشناسی است.

نوبری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه بنده به عنوان دیپلماتیک از مذاکره در مقطعی که برخی می‌گفتند مذاکره خوب نیست حمایت کردم، افزود: در یکی از دانشگاه‌ها که درباره بحث مرگ بر آمریکا برنامه‌ای در آن تهیه شده بود، حضور یافتم و عنوان کردم ما هم باید مرگ بر آمریکا بگوییم و هم مذاکره کنیم، زیرا مرگ بر آمریکا تا قبل از به نتیجه رسیدن مذاکرات، می‌تواند اهرم فشاری برای استفاده مذاکره‌کنندگان باشد.

وی با بیان اینکه علاقه‌مند بودیم موافقتنامه خوبی تنظیم شود و با رویکردی که در وزارت‌ خارجه ایجاد شده بود موافق بودم، گفت: من به این متن توافقنامه به عنوان متن حقوقی و فنی ایراد دارم و ایرادات خود را نیز در نامه‌ای به رئیس‌جمهور نوشتم و شاید در آن زمان به عنون اولین بی‌سواد نظرات خود را به عنوان یک کارشناس مطرح کردم و این در شرایطی است که ما هنوز مشکلاتی در توافقنامه نمی‌دیدیم، اما با موضع‌گیری‌های آمریکایی‌ها و مشکلات تیم مذاکره‌کننده در جریان روند مذاکره این ایرادات دیده شد.

حق مسلم غنی‌سازی را در توافق‌نامه مشروط کردند

سفیر سابق ایران در شوروی به برخی از انتقادات خود به متن توافقنامه اشاره کرد و گفت:‌ اینکه بعد از توافقنامه عنوان شد که ما حق غنی‌سازی را گرفته‌ایم، مسئله درستی نیست و برعکس این به دست آمد و حتی حق غنی سازی را که در NPT داشتیم بر اساس این توافقنامه مطرح شده است، در NPT برای این مسئله محدودیتی گذاشته نشده بود، اما در متن توافقنامه تعریف، اندازه، حجم و درصد غنی‌سازی باید با توافق آمریکایی‌ها صورت گیرد. حتی آنها می‌توانند درباره محل این توافقنامه نیز نظر دهند. اسم بندی را که این حق را به این شکل مطرح می‌کند از نظر من بند مته یا همه یا هیچ است.

  • موذن جامعه
۲۵
فروردين
۹۳

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، فوائد ایزدی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و کارشناس روابط بین الملل عصر امروز در نشست "نقطه کور" که به بررسی سیاست خارجی دولت و توافق هسته‌ای می‌پرداخت و توسط بسیج دانشجویی دانشکده فنی تهران در این دانشکده برگزار شد، به بیان نکاتی در خصوص توافقنامه اخیر هسته‌ای با 1+5 پرداخت.

وی در ابتدای سخنان خود با طرح این سوال که آیا اگر کسی توافقنامه ژنو را نقض کند مخالف آقای ظریف است و کار نادرستی انجام داده است، گفت: به نظر می‌رسد پاسخ این سوال خیر است و البته نقد توافق ژنو برای تیم مذاکره کننده فوایدی را داشته باشد زیرا باعث می‌شود آنها به طرف مقابله با مذاکره بگویند که ما می‌خواهیم به شما امتیاز دهیم اما افرادی در داخل هستند که به ما اجازه نمی‌دهند و این چیزی است که خود آمریکایی‌ها از این مسئله استفاده می‌کنند.

وی به یکی از جلسات استماع کمیسیون روابط خارجی سنای آمریکا و انتقاداتی که به وندی شرمن وارد می شد اشاره کرد و گفت: آنها می‌خواهند در برابر ما نقش پلیس بد و خوب را ایفا کنند یعنی اینکه یکی از آنها بعنوان پلیس خوب می‌گوید اگر حرف گوش کن باشید امتیازاتی به شما داده می شود و در کنار آن پلیس بد ما را تهدید می‌کند.

کارشناس روابط بین الملل ادامه داد: نقد و نقادی کار بدی نیست و باعث می شو دتیم مذاکره کننده در مقابل طرف مذاکره بگوید که ما در ایران دانشجویان نیروهای تندرو و یا یک سری افراد کم سواد وبی سوادی داریم که باید پاسخگوی آنها باشیم و از ما انتظاراتی دارند. به نظر می رسد حتی اگر شما دانشجویان و منتقدان این توافقنامه نبودید وزارت امور خارجه باید پول می داد و مخالفانی را برای ایجاد قدرت چانه زنی تیم مذاکره کننده در برابر طرف مقابل ایجاد می کرد.

وی در ادامه سخنانی خود به یکی از اظهاراتی وندی شرمن معاون سیاسی وزارت امورخارجه امریکا در یکی از جلسات کمیسیون سنای آمریکا اشاره کرد و گفت: در جلسه 21 آذرماه این کمیسیون شرمن ایرانیان را افرادی با غرور و دارای فرهنگ مقاومت معرفی می کند که این حرف بسیار مهمی است که از جانب شخصیتی که صهیونیست است در مورد مردم ایران عنوان می‌شود. همین فرهنگ مقاومت نشان دهنده این است که اگر برخی در داخل علیه آن انتقاد نکنند حرف شرمن در مورد ایرانیان و فرهنگ مقاومت درست نبوده است. درحالی که در واقعیت اینگونه نیست.

  • موذن جامعه